Lifestylemotowear Privacy Policy

Lifestylemotowear respecteert de privacy van alle gebruikers van de site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Lifestylemotowear.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Als u bij Lifestylemotowear.nl een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens. In uw Lifestylemotowear.nl account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Bij het verwijderen van uw account worden al uw persoonlijke gegevens per direct verwijdert uit ons bestand. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Mocht u dit niet willen ontvangen, dan kunt u deze keuze maken tijdens het aanmaken van uw account, of deze alsnog later wijzigen in uw account instellingen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Deze worden ook verzameld door middel van cookies, in de privacy settings kunt u uw cookie instellingen voor onze website zelf bepalen. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Lifestylemotowear, dan kunt u een e-mail sturen naar info@lifestylemotowear.nl .Lifestylemotowear helpt u ook verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. U heeft nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.